over

AMAERE

RELAXT, NUCHTER, CREATIEF, VROLIJK, AMBITIEUS
EN GEK OP (MOES) TUINIEREN

Annemarie
amaere

Hi,

Ik ben Annemarie en samen met Mathieu en huisdieren woon ik in het mooie Hengelo.

Sinds 2016 mag ik de mooiste momenten uit mensenlevens fotograferen. De lancering van een nieuw bedrijf, het jawoord tijdens een prachtige bruiloft of heerlijke momenten samen van gezinnen. Al deze mooie en waardevolle momenten maken dat ik iedere dag plezier beleef aan mijn werk en dat is maar goed ook want mijn motto is: ‘Je doet het goed of je doet het niet.’

Dit motto heb ik wel een beetje meegekregen vanuit huis. Mijn vader leerde mij dat je alles kunt uitproberen ook al dacht je vooraf dit lukt me nooit. Ik ben gek op techniek en knopjes. Geef mij een camera of ander elektronisch apparaat in handen en ik moet en zal het zonder gebruiksaanwijzing aan de praat krijgen.

Zo werkt het ook voor mij in fotografie. Nee of kan niet is geen optie, ik haal het onderste uit de kan. Ik heb geïnvesteerd in super mooie apparatuur om op locatie de meest gave foto’s te maken. Zo creëer ik op iedere gewenste locatie de sfeer die benodigd is om de foto’s te maken die bij jou en jouw plannen passen.

Naast het professioneel fotograferen binnen AMAERE ben ik ook fervent natuur/wildlife fotograaf. In de natuur heb ik geleerd hoe licht werkt en hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Ik vind het nog steeds super gaaf dat ik bevers, zeearenden en ijsvogels in hun eigen habitat heb kunnen fotograferen en op bovenaan mijn lijstje staat het fotograferen van de wolf in Nederland.

Hieronder heb ik omdat natuurfotografie aan de basis staat van mijn bedrijf de mooiste natuurfoto’s in een collage gezet. Ik hoop dat ik jou hiermee kan inspireren en mocht je meer informatie willen over (natuur) fotografie stuur me dan gerust een email!

Groetjes Annemarie

 

 

Fotograaf hengelo, trouwfotograaf, huwelijksreportage Twente, bruidsfotograaf Almelo, kinderfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf

01.

NATUUR

De natuur in Europa is zo mooi en dan vooral de Nederlandse natuur. Laat je verwonderen door de slideshow en ga zelf opzoek naar de mooiste plaatjes.

02.

MIJN FAVORIETEN

MATHIEU, DE MAN DIE HET BESTE IN MIJ NAAR BOVEN HAALT

KAMPEREN

Natuurfotografie

03.

SPECIALE PROJECTEN

Ik vind fantasyshoots echt geweldig. Op regelmatige basis ben ik op de gaafste locaties te vinden. De kostuums en de mensen die die gave kostuums maken zijn echt geweldig. Zo relaxt en heerlijk creatief. Binnenkort maak ik een blog over dit item want ik het echt super veel beeldmateriaal verzameld.