Gezinsfotograaf Hengelo, kinderfotograaf, fotoshoot in de natuur, fotograaf Twente, huwelijksfotograaf Almelo, trouwfotograaf Overijssel, bruidsreportage, wat kost een fotoshoot, familiefotografie, ongedwongen fotoshoot, kleurrijke fotoreportages, familiefoto’s, met je gezin op de foto, AMAERE fotografie, Annemarie Goudswaard, Zwangerschapsfotograaf, bolle buiken fotoshoot, basiscursus fotografie , fantasyfotohsoot, fantasyfotograaf, christelijke trouwfotograaf

Hans & Iréne

dec 9, 2020 | Bruiloft

Trouwen in Coronatijd…

Is echt niet wat je voor ogen hebt wanneer je als aanstaande bruid en bruidegom je bruiloft gaat plannen.

Hans & Iréne hebben het allemaal meegemaakt, afbellen van gasten tot het moeten plannen van een nieuwe datum, maar op 9 december was het zover. Iedereen was weer fit, fris en fruitig en met goede zin vertrok ik vanuit Delft naar bruid Iréne in Oud-Beijerland.

Voor de grap hadden we tijdens het kennismakingsgesprek gemijmerd over mooie locaties voor de huwelijksreportage en welk weer wel erg gaaf zou zijn voor de fotoshoot. We hoopten op een waterig zonnetje en een klein beetje mist voor een dromerig effect. Die wens van mist hadden we beter niet uit kunnen spreken want we kregen zeer dichte mist en 2 graden boven nul.

Door die mist ontstonden ’s morgens om 6.30 al flinke files. Gelukkig bouw ik in het reizen naar bruidsparen altijd een dubbele reistijd in zodat ik altijd op tijd ben voor de mooiste momenten.

Bij Iréne thuis was het gezellig druk. Kappers Ilse en Sietske waren aanwezig om bij de bruid en moeder het haar op te steken, vader Joor zorgde in tussentijd voor een lekker bakkie koffie en versierde met de thuiswonende zussen de voortuin. Je snapt het al het was een gezellige boel en de verzorging kreeg een dikke 10.

Om een uur of 8 kwam bruidegom Hans voorrijden met een gave zwarte AMG. Hij was wat vroeg want we waren binnen helemaal nog niet klaar. Wat Hans namelijk niet wist is dat hij door zijn schoonzusje zou worden verrast, zij had namelijk de trouwjurk van haar moeder aangedaan en deed zich voor als de bruid. Dit leverde natuurlijk een hilarisch moment op.

de bruid komt eraan

Na deze hilariteit was het tijd dat Iréne haar opwachting zou maken, het moment waar zolang naar uitgekeken was. Het werd een emotioneel moment voor het bruidspaar en de aanwezige familie. Na het bewonderen van het mooie bruidspaar was het tijd om op pad te gaan voor een mooie trouwreportage.

Mist tijdens je bruiloft

Doordat een gedeelte van het dagprogramma was geschrapt hadden we extra tijd om foto’s te gaan maken en hebben een aantal prachtige locaties bezocht.

De mist gaf aan de foto’s een hele gave sfeer mee dus is het mistig op jouw bruiloft geen paniek, zorg alleen wel dat je je haar evt. een touch up kunt geven want het komt je kapsel niet altijd ten goede.

Op naar de Dorpskerk in Oud-Beijerland

De kou zorgde er al gauw voor dat we snel naar onze binnen locatie gingen. De Hervormde gemeente in Oud-Beijerland ook wel bekend als de Dorpskerk vormde het decor voor prachtige foto’s. Glas in lood, oude banken en kandelaars aan het plafond wie wil dat nou niet.

Bedankjes en Same Day Edit

In de middag trouwde het bruidspaar in de Gereformeerde Gemeente van Oud-Beijerland. In de Bethabarakerk werd het bruidspaar ingezegend door Ds. J. van Rijswijk. Tijdens deze dienst ben ik snel naar de drukker gereden om de bedankjes die ik tussen de middag had gemaakt op te halen.

Na de kerkdienst kon ik het bruidspaar verrassen met een gave same day edit op muziek. Deze slider kon het bruidspaar meteen delen met de gasten want die hadden natuurlijk nog niets gezien van de fotoreportage.

Om 19.00 vertrok ik moe maar voldaan naar Delft. Het was een prachtige dag, vol emoties en dankbaarheid.

Ik wil Hans en Iréne bedanken voor het vertrouwen in mij als hun trouwfotograaf en ik wens hen alle liefde en geluk voor de toekomst.